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Champagne Brut Cuvée Rosé NV 150cl

AOC Grand Cru | Montagne de Reims | Champagne | Frankreich
CHF 164.30

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NV
Rezensionen & Bewertungen
93 Robert Parker
The NV Cuvée Rosé Brut is 100% Pinot Noir based on 2008 (90%). The color is an intense orange-colored pink and the nose offers beautifully subtle, but also deep, intense flavors of ripe and macerated Pinot Noir and lemon. There is also great purity and finesse on the structured palate. The finish is fresh and reveals a perfect fruit. This Rosé drinks almost like a light red wine.
93 Robert Parker
The NV Cuvée Rosé Brut is 100% Pinot Noir based on 2008 (90%). The color is an intense orange-colored pink and the nose offers beautifully subtle, but also deep, intense flavors of ripe and macerated Pinot Noir and lemon. There is also great purity and finesse on the structured palate. The finish is fresh and reveals a perfect fruit. This Rosé drinks almost like a light red wine.
92 Wine Spectator
An elegant rosé, with flavors of dried cherry, oyster shell, candied ginger and orange peel riding the delicate mousse. Shows fine integration. Drink now through 2021.—A.
92 Wine Spectator
An elegant rosé, with flavors of dried cherry, oyster shell, candied ginger and orange peel riding the delicate mousse. Shows fine integration. Drink now through 2021.—A.
92 James Suckling
A bastion of the L-P offering, this pale orange rosé has a very attractive array of fresh cherry fruits with more subtle strawberry and raspberry. An extremely evocative light red wine style. The palate is vinous, fleshy and commanding, with the same red cherry focus as the nose delivered in elegant, astutely crafted shape. Drink now.
92 Vinous
Hersteller
Laurent Perrier
André Michel Pierlot, ehemaliger Böttcher und Abfüller aus Chigny-les-Roses, gründete 1812 das Haus, das später Laurent-Perrier heißen sollte. Es wurde 1939 von der Familie de Nonancourt erworben, und mit Respekt vor traditionellen Werten einerseits und seinem unabhängigen Geist und kreativen Wagemut andererseits schuf Bernard de Nonancourt die Marke. Er sorgte für eine Wiederbelebung der Vinifizierungsverfahren im Hause und führte die traditionelle Méthode Champenoise wieder ein, gleichzeitig modernisierte er Technik und Verschneideverfahren. Unter Aufsicht von Kellermeister Alain Terrier entfalten die Weine durch diese spezielle Kunst des Verschneidens ihre besondere Geschichte und Persönlichkeit. Heute schätzt man an den Champagnern von Laurent-Perrier ihre delikate Frische, Eleganz und lange Haltbarkeit.