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Rezensionen & Bewertungen
87 Wine Spectator
Dark ruby-garnet in color, with tobacco, chocolate and berry aromas. Medium- to full-bodied, with velvety tannins and plenty of milk chocolate on the finish. Slightly dry.--1982 Bordeaux horizontal. Drink now. ?JS
87 Wine Spectator
Dark ruby-garnet in color, with tobacco, chocolate and berry aromas. Medium- to full-bodied, with velvety tannins and plenty of milk chocolate on the finish. Slightly dry.--1982 Bordeaux horizontal. Drink now. ?JS
86 Robert Parker
This fully mature wine continues to offer a mouthfilling concoction of glycerin, over-ripe black-cherry and cassis fruit, full body, and plenty of hefty alcohol. There is little complexity or grip to this chewy, meaty Giscours. Drink it over the next 5-6 years . Tasted 6 times since bottling with consistent notes.
86 Robert Parker
This fully mature wine continues to offer a mouthfilling concoction of glycerin, over-ripe black-cherry and cassis fruit, full body, and plenty of hefty alcohol. There is little complexity or grip to this chewy, meaty Giscours. Drink it over the next 5-6 years . Tasted 6 times since bottling with consistent notes.
Hersteller
Château Giscours
Als eines der größten Weingüter von Margaux repräsentiert das Château Giscours eins von elf 3ème Grand Cru Classés der Region. Es liegt in den Gemeinden Labarde und Arsac in der Appellation Margaux. Nach einer langen und wechselvollen Geschichte, die bis ins 14. Jahrhundert reicht, ist es seit 1995 im Besitz des holländischen Geschäftsmanns Eric Albada Jedgersma. Der dynamische Alexander van Beek leitet das Gut mit seinen 95 Hektar Rebfläche, bestehend aus Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc sowie ein wenig Petit Verdot. Der Grand Vin, Giscours, ist ein reicher, texturierter und perfekt aromatischer Wein und kontinuierlich einer der besten aus Margaux. Ähnlichen Sinn für Qualität offenbaren die beiden kraftvollen Zweitweine, La Sirene de Giscours und Le Rose de Giscours.