Close
Rechercher
Filters

Beauséjour Duffau Lagarrosse 2004 75cl

St. Emilion | Bordeaux | France
Épuisé
Évaluations et Scores
17 Rene Gabriel
Sattes, dichtes Granat mit lila Reflexen. Parfümiertes Waldbeerenbouquet, sehr nobel im Ausdruck, gekochter Holunder, wirkt sanft konfitürig in der Nase, gleichzeitig aber auch schön frisch. Im Gaumen elegant und eher leicht wirkend, bleibt rotbeerig, wilde Himbeeren und somit eher burgundisch in der Fruchtausrichtung, schlankes Finale. Ein delikater Wein, der die Finessen, aber leider nicht die Kraft eines Premier Cru's zeigt. trinken (2009 - 2020)
17 Rene Gabriel
Sattes, dichtes Granat mit lila Reflexen. Parfümiertes Waldbeerenbouquet, sehr nobel im Ausdruck, gekochter Holunder, wirkt sanft konfitürig in der Nase, gleichzeitig aber auch schön frisch. Im Gaumen elegant und eher leicht wirkend, bleibt rotbeerig, wilde Himbeeren und somit eher burgundisch in der Fruchtausrichtung, schlankes Finale. Ein delikater Wein, der die Finessen, aber leider nicht die Kraft eines Premier Cru's zeigt. trinken (2009 - 2020)
91 Wine Spectator
Wonderful blackberry and crushed raspberry aromas follow through to a full-bodied palate, with velvety tannins and a long, caressing finish. Balanced and long, with a lot in reserve. I like it as much as the 2000. Best after 2011. 2,500 cases made. ?JS
91 Wine Spectator
Wonderful blackberry and crushed raspberry aromas follow through to a full-bodied palate, with velvety tannins and a long, caressing finish. Balanced and long, with a lot in reserve. I like it as much as the 2000. Best after 2011. 2,500 cases made. ?JS
90 Robert Parker
Performing better out of bottle than it did from cask, this brilliant terroir has produced an elegant, dense ruby-colored, medium-bodied 2004 (2,666 cases) with complex aromatics of raspberries, blueberries, crushed rocks, and spring flowers. Not a powerful, muscular effort, it reveals pure, sweet fruit in its delicate personality. Give it 1-2 years of cellaring and drink it over the following 10-15.
90 Robert Parker
Performing better out of bottle than it did from cask, this brilliant terroir has produced an elegant, dense ruby-colored, medium-bodied 2004 (2,666 cases) with complex aromatics of raspberries, blueberries, crushed rocks, and spring flowers. Not a powerful, muscular effort, it reveals pure, sweet fruit in its delicate personality. Give it 1-2 years of cellaring and drink it over the following 10-15.
Producteur
Château Beauséjour
L’année 1985 a marqué un tournant dans l’histoire de ce domaine de Saint-Emilion, car le Château Beauséjour s’est hissé au rang des Premiers Grands Crus Classés, devenant ainsi l’un des producteurs les plus prodigieux de l’appellation. Après que ce virage qualitatif ait été acté, Pierre Bernault, ingénieur accompli, a racheté le Château Beauséjour en 2004, pour donner libre cours à sa passion pour le vin. Douze des quinze hectares du domaine sont plantés de merlot et de cabernet franc et la famille Bernault n’a eu cesse d’asseoir sa réputation de producteurs parmi les plus qualitatifs de Montagne-Saint-Emilion. Une renommée axée sur un style classique exacerbé par des consultants de renom tels Stéphane Derenoncourt, Michel Rolland et Nicolas Thienpont. Parmi les caractéristiques notables des vins citons leur belle corpulence, leurs fruits noirs opulents et leurs tanins fermes qui apportent de la structure pendant la phase de garde.