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Tenuta di Trinoro

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100
Tenuta di Trinoro
300cl
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100
Tenuta di Trinoro
600cl
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100
Tenuta di Trinoro
1800cl
Le Cupole
1800cl

Le Cupole 2000

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

88
Le Cupole
75cl

Le Cupole 2010

Tenuta di Trinoro
Sold out
WS

89
Le Cupole
75cl

Le Cupole 2012

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

92
Le Cupole
75cl

Le Cupole 2015

Tenuta di Trinoro
Sold out
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93
Le Cupole
75cl

Le Cupole 2017

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

93
Le Cupole
75cl

Le Cupole 2019

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

93
Palazzi
75cl

Palazzi 1999

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

93
Tenuta di Trinoro
75cl

Tenuta di Trinoro 1999

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

99
Tenuta di Trinoro
75cl

Tenuta di Trinoro 2009

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

96
Tenuta di Trinoro
75cl

Tenuta di Trinoro 2011

Tenuta di Trinoro
Sold out
Vi

97
Tenuta di Trinoro
75cl

Tenuta di Trinoro 2018

Tenuta di Trinoro
Sold out
Vi

97
Tenuta di Trinoro
150cl

Tenuta di Trinoro 2018

Tenuta di Trinoro
Sold out
RP

100
Tenuta di Trinoro
150cl
RP

100
Tenuta di Trinoro
75cl
Tenuta di Trinoro
75cl

Tenuta di Trinoro 2020

Tenuta di Trinoro
Sold out
Tenuta di Trinoro
300cl

Tenuta di Trinoro 2020

Tenuta di Trinoro
Sold out
Tenuta di Trinoro
150cl

Tenuta di Trinoro 2020

Tenuta di Trinoro
Sold out
Tenuta di Trinoro
600cl

Tenuta di Trinoro 2020

Tenuta di Trinoro
Sold out
Found in the most remote corners of the region, where Tuscany meets Umbria and Lazio, there lies Tenuta di Trinoro. Andrea Franchetti established the estate upon this virgin wine territory of Sarteano in 1992. Today, Franchetti remains one of the most extreme winemakers in Italy, continuing to push traditional French viticulture models. He planted Bordeaux varieties at altitudes up to 500-700 meters, at super high densities, and then picks them as late as possible, even in November. He goes on to vinify every little parcel individually so he can meticulously monitor each one’s development, selecting only the best for the Tenuta di Trinoro cuvée. Clearly, the terroir is particular, given not only its lavishness but also the originality that it brings to the wines. Low-yields also enhance the wine’s structured black fruit and wild herb essences. As much as we admire Franchetti’s Tenuta di Trinoro – based on Cabernet Franc with small amounts of Cabernet Sauvignon and Petit Verdot – his second label, Le Cupole, offers a quality-price ratio that is too good to believe.
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