96 Robert Parker
One of the finest mature Pomerols in my cellar is the 1975 L'Evangile, a wine I have drunk three times this year at the time of writing. Offering up a complex and compelling bouquet of plums, sweet berries, vine smoke, baking spices, fruitcake and truffles, it's full-bodied, satiny and sensual, with melted tannins, ripe acids and a seamless, enveloping profile, concluding with a sapid finish. While it is fully mature today, it appears to be in no danger of imminent decline.
96 Robert Parker
One of the finest mature Pomerols in my cellar is the 1975 L'Evangile, a wine I have drunk three times this year at the time of writing. Offering up a complex and compelling bouquet of plums, sweet berries, vine smoke, baking spices, fruitcake and truffles, it's full-bodied, satiny and sensual, with melted tannins, ripe acids and a seamless, enveloping profile, concluding with a sapid finish. While it is fully mature today, it appears to be in no danger of imminent decline.
16 Rene Gabriel
92: Reife Farbe; sehr tief. Pilzige Nase; Champignons, Herbsttrompeten, Teer, leichte Unsauberkeit, die aber verfliegt. Im Gaumen erst metallische Säureprägung, trockener Gerbstoff, wird an der Luft noch etwas runder (30 Minuten dekantieren). Da dieser Wein vor zehn Jahren noch recht viel Potential zeigte, darf man auch jetzt noch die Karaffe damit auffüllen. trinken
16 Rene Gabriel
92: Reife Farbe; sehr tief. Pilzige Nase; Champignons, Herbsttrompeten, Teer, leichte Unsauberkeit, die aber verfliegt. Im Gaumen erst metallische Säureprägung, trockener Gerbstoff, wird an der Luft noch etwas runder (30 Minuten dekantieren). Da dieser Wein vor zehn Jahren noch recht viel Potential zeigte, darf man auch jetzt noch die Karaffe damit auffüllen. trinken